top of page
  • Yazarın fotoğrafıGüven Bakırtaş

Kurumiçi İletişim Eğitimi

Kurumların başarısı organizasyonun gücüne ve iletişimine bağlıdır. Örgüt içi iletişim ne kadar sağlıklı olursa, amaçlara ulaşmak o kadar kolay olur.


Organizasyonların gücü iletişime bağlıdır. Kurumiçi iletişim bu nedenle başarının anahtarıdır. Amaç birliği sağlamanın temel yolu kurumiçi iletişim eğitimi almaktan geçer. Ekibi oluşturan kişiler organizasyondaki yerlerini, zincirdeki rollerini, bu rollerin diğer halkayı nasıl etkilediğini öğrendiğinde hedefe doğru ilerlemek kolaylaşır.


Kurum İçi İletişim Eğitimi başarılı ekipler kurmaya yardımcı olur.


Eğer ekibiniz nispeten yeni kişilerden oluşuyorsa, insanların bir biriyle önyargısız şekilde, uyumlu çalışmaları iletişimi doğru kurmaya bağlıdır. Sağlıklı bir ekip yapısı oluşturmak için kaliteli kurum içi iletişim eğitimi işe yarar. İyi hazırlanmış bir içerikle ekip içi çalışmalar daha uyumlu hale gelecektir.


Kurum İçi İletişim Eğitimi Veren Şirketler Seçilirken Dikkatli Olunmalı.


Kurumunuz için eğitim veren şirket seçimi kritik önem taşır. Bu süreçte yanlış seçimler ahengi bozacağı gibi, şirket içinde çatışmalara da yol açabilir. Bu noktada seçim yaparken bazı kıstasları dikkate almak önemlidir: kurum içi iletişim eğitimi içerik olarak kurumunuza özel hazırlanmalı, kurumiçi iletişim eğitmeni ile eğitim öncesinde yüz yüze görüşme sağlanmalıdır.


İstanbul'da kurumiçi iletişim eğitimi veren şirketler ve kurumiçi iletişim eğitimi veren eğitmenler arasında "Ortak Mıyız?" sunumuyla Güven Bakırtaş öne çıkmaktadır.


6 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page